Wat vindt men van ons?

Gemiddeld rapportcijfer: 9.3 (bijna 100 beoordelingen, zie zorgkaart)

“Ik kwam met heel veel ellende binnen, en heb zeer goed geleerd te verwerken, heb me heel erg gehoord gevoeld. Men nam tijd voor me, men voorzag mij van tools, waarmee ik zelf aan de slag kon. Ben een totaal ander mens geworden, daarvoor ben ik erg dankbaar. Er zijn tal van nieuwe mogelijkheden op mijn pad gekomen.”

 

“Professioneel, behulpzaam, geeft de juiste handvaten, gebruikt de nieuwste technieken! Duidelijke uitleg, goede gesprekken en heeft met de juiste middelen mij geweldig geholpen! Kan iedereen deze buitengewoon goede specialist aanraden!”

 

“Zeer nette en professionele, positieve vrouw! Laagdrempelig te benaderen. Straalt veel rust uit, is open in communicatie. Neemt je serieus, voelt snel aan wat er nodig is, benoemt dit vrijwel meteen en anticipeert direct op de hulpvraag. Susanne is altijd bezig met zichzelf verder te ontwikkelen; beschikt over een dijk aan ervaring en kennis. Ik kan niets anders dan aanbevelen!”

 

“Door de gesprekken met Susanne is er weer beweging ontstaan. Susanne is direct en duidelijk, met compassie. Zij kan zaken helder verwoorden en in perspectief plaatsen. Haar deskundigheid zorgt voor een heldere uitleg. Ik heb waardevolle inzichten

gekregen die mij blijvend hebben veranderd.”

 

“Ik had geen idee wat me te wachten stond, ik was nog nooit bij een psycholoog geweest. Gelukkig is Mevr. Lawro een no-nonsens persoon die duidelijk is en niet het "Ach wat sneu" type. Ik ben super tevreden over deze professional.”